Is jouw aankoop toch niet naar wens? Uiteraard kun je de producten retourneren. Je hebt daarvoor 30 dagen de tijd na ontvangst van het pakket. Lees onze retourvoorwaarden goed na, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Hoe retourneer je jouw aankoop?

  1. Vul het retourformulier in. Het is niet nodig om het retourformulier uitgeprint mee te zenden (want wie heeft er nog een werkende printer?!). Zorg wel dat het ordernummer ergens vermeld is (een oud bonnetje, een post-it, in de doos, you name it!).
  2. Gebruik indien mogelijk de originele doos en originele verpakkingen. Ook bruikbaar verpakkingsmateriaal van onze producten die je wél houdt kun je meesturen. Dit proberen we zo veel mogelijk te hergebruiken. Zorg vervolgens dat de doos goed afgesloten wordt! Het pakket is jouw verantwoordelijkheid totdat wij het ontvangen.
  3. Na goedkeuring van de retouraanvraag kun je de producten retourneren door het pakket op te sturen naar het volgende adres: 

Olivez

Nijverheidscentrum 12

2761JP Zevenhuizen ZH 

4. Je wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de status van jouw retour. 

Retourformulier

Retourvoorwaarden

  • De verzendkosten die je maakt voor het retourneren van je product(en) zijn voor eigen rekening. 
  • Alle artikelen moeten zijn voorzien van de originele labels en verpakkingen.
  • De geretourneerde artikelen moeten in dezelfde toestand verkeren als waarin je ze hebt ontvangen. Je mag het product natuurlijk bekijken om te kijken of het naar wens is, maar de producten die je wilt retourneren moeten ongebruikt, ongedragen en niet beschadigd zijn. 
  • Gepersonaliseerde kleding, accessoires en sets kunnen niet geretourneerd worden.
  • Om hygiënische redenen kunnen sieraden niet geretourneerd worden.
  • Artikelen die als set zijn gekocht, moeten samen worden geretourneerd. Het retourneren van losse artikelen is niet toegestaan.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Stuur ons een bericht